Få gratis SoMe sparring i 1 måned HELT GRATIS! 

Kender du det, du sidder med virksomhedens eller brandets sociale medier, er kommet op med idé efter idé? Måske er du løbet tør for idéer, måske er der ingen af dem der gjorde, at du kom tættere på dit mål. Måske er du kørt død i din SoMe strategi og har svært ved at gribe det an. Så er det The SoMe Club måske noget for dig. The SoMe Club giver en masse brugbart til SoMe hverdagen på kontoret, og vi har brug for 20 forsøgskaniner til at få testet, om konceptet reelt set holder. 

Brug for argumenter? Just scroll, honey!

Hvorfor pokker skulle jeg ville være en forsøgskanin? Hvad får jeg ud af det?

Jo, det skal jeg sige dig. For der er faktisk en hel del grunde til, at det her koncept kunne være lige noget for dig. Uanset størrelse virksomhed ved vi, at der kan være brug for en kollega der kan komme med inputs til content og strategi, idéer til posts og alt det i mellem og det er den person The SoMe Club vil være standin for.

Du får lige et helt konkret overblik over hvad det indebære:  

01   Fri mailsupport

02   30 min. mundtlig sparring

03   Månedlig mail

04   E-bog de bedste apps til visuel content creation (og en guide til at bruge dem)

05   Invitation til særlige events (gælder ikke under test)

06   Rabatter på kurser, workshop, produkter m.v (gælder ikke under test)

07   Adgang til vores online community

 

Det hele er helt og særdeles gratis! Det eneste vi håber at få igen er, at du har lyst til at give feedback til os efter. 

Hvornår: Vi starter forløbet den 1. marts.

Skal du være en af de 20 der får en gratis SoMe sparringspartner i en måned? Så udfyld formularen her med hvorfor du skal være en af forsøgskaninerne. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!


  Tilmeld dig SoYouSoMe' s nyhedsbrev og bliv stærkere på de sociale medier
  Vi passer godt på dine oplysninger, men hvis du er i tvivl om hvad de bliver brugt til, så læs her

  En del af noget større

  Vores baggrund indenfor brand design kommer ikke fra fremmede. Vi er nemlig en del af Third Dot og vores storesøster hjælper brands med at blive set, gennem strategi, visuel kommunikation og teknologi.

  Og netop det netværk vi har gennem Third Dot gør, at vi egentlig kan komme hele vejen rundt om din digitale rejse og i højere grad tænke strategisk om, hvordan du optimerer dine forretning online, bedst muligt.

  Lad os tage en snak, og hør om hvordan vi kan hjælpe dig med dine sociale medier og flere leads online.