I uge 46 har vi to YouTubere i praktik. Sally og Thea. De har over 20k abbonenter på kanalen og i denne uge er de hos SoYou — SoMe for at lære, hvordan man arbejder professionelt med de sociale medier. Vi har udfordret dem med temaet "De sociale medier ifølge den næste generation" og hver dag i denne uge vil de komme med deres vinkler på de forskellige kanaler og hvordan virksomheder kan ramme denne højtflyvende og meget online generation.

Hej igen, Sally og Thea her.

 I dag er det desværre vores sidste dag i praktik, her hos SoYou - SoMe.

Vi har haft en sjov,  hård og udfordrende uge, men vigtigst af alt har vi lært en helt masse om.

Vi vil gerne starte ud med at takke Anja, som vi har været i praktik hos! Hun har taget godt imod os, og har været sød og hjælpsom hele ugen, selvom der har været pres på. Vi har  lært meget af hende, og det er noget vi helt klart kan bruge, både nu og senere hen i livet.

Udfordringer

Vi havde et par udfordringer i løbet af ugen og trends var klart det sværeste og mest udfordrende emne vi har arbejdet med.

Det var nemlig allerførste dag, vi skulle starte på et emne.

Det var vigtigt at vi fik blandet virksomheder ind i de forskellige emner, og det var så svært i trends, fordi hvad er lige en trend indenfor virksomheder.

Den dag vi skulle snakke om trends gik vi ikke ud og interviewede folk som vi gjorde de andre dage. Så vi havde kun vores egne holdninger og meninger at arbejde med. Men det lærte vi af de andre dage! En anden ting vi skulle vænne os til her i ugen, var det sociale medie linkedin.

Det var meget anderledes, på grund af, at de var mere business agtigt, end hvad vi plejer at lave, så det var noget helt nyt for os. Men vi tog imod udfordringen og fandt ud af hvordan det virkede

På hjemmebane

Vi var helt klart mest på hjemmebane, da vi skulle arbejde med det sociale medie instagram.

Vi bruger selv instagram til hverdag og ligger dagligt stories ud, når vi fx er på cafe med veninderne eller har brug for at vise den kreative side af os selv. Så det var klart et plus at SoYou-SoMe havde en instagram side, hvor vi hver dag kunne opdatere jer, med interviews og andre ting, på deres my story.  

Hvis i ikke har set det endnu så kan i gå ind og tjek det ud på instagram @soyousomedk. Der kan i se vores stories på højdepunktet “Sally og Thea”

Konklusion

Efter 4 dage i praktik hos SoYou - SoMe kan vi konkluudre, at vi har lært en masse om marketing, som vi ikke vidste i forvejen. Der har været tider hvor vi har været på udebane og på hjemmebane, og det var egentlig været en udfordring, og en kæmpe fornøjelse for os at opleve. Vi har lært at det er en hård branche at arbejde i, men det er stadig noget vi er meget interesserede i, at arbejde med i fremtiden.

Vi kan også konkludere at vi har lært en masse ting vi kan tage med hjem og bruge på vores egne sociale medier.      

Det var alt fra os. Vi håber at i har lært noget, for det har vi i den grad.

Tusinde tak fordi i har villet følge med <3

Xoxo Sally og Thea