Content-creation-for-social-media

VI hjælper DIG MED at skabe content TIL DINE sociale medier OG kampagner. 

Få on-brand content creation der fanger din målgruppe.

CONTENT CREATION DER taler til din målgruppe PÅ DE sociale medier

Content creation er for dig der har et fysisk produkt. At finde på og konstant skabe nyt content kan være en hård negl. We know! Vi er sat i verden for at hjælpe dig med dine sociale medier, hele vejen rundt. Vi planlægger, styler og skyder content til dine sociale medier så du kan læne dig tilbage og se din bundlinje gå opad.

Content er i dag en vigtig del når det handler om at fange forbrugerens opmærksomhed på de sociale medier. Vi skaber et look and feel og sørger for, at dine produkter viser sig allerbedst frem til de mennesker du gerne vil i kontakt med.

8eda82dd1c1091013aa70689c1cd2948

Content creation PLANS

Kom i gang i dag med vores pre-made pakker. De er for dig der har et fysisk produkt og pakkerne gælder kun fotos og videoer taget i vores studie. Hvis du ønsker at lave content med modeller, så kontakt salg og hør mere.

Basic

3.549 DKK

/mnd

✓ 1 fotodag
✓ 10 billeder
✓ Redigering
✓ Design af look & feel
✓ Cancel Anytime


Premium

5.995 DKK

/mnd

✓ 1-2 fotodage
✓ 20 billeder
✓ 2 reels / TikToks
✓ Redigering
✓ Design af look & feel
✓ 1 Månedtlig møde
✓ Cancel Anytime

Pro

8.549 DKK

/mnd

✓ 2 fotodage
✓ 30 billeder
✓ 4 reels / TikToks
✓ Redigering
✓ Design af look & feel
✓ 1 Månedtlig møde
✓ Cancel Anytime

Image-22
Image-27
Mask-Group-20
Image-24
Image-26
Image-25

Ofte STILLEDE spørgsmål

Hvad sker der når jeg har købt?

>

Når du valgt den plan du ønsker så vil du modtage et onboarding questionnaire som skal give os lidt flere detaljer. Du vil derefter blive ringet op af din social media manager som sørger for at alt er dækket.

Efter 7 dage vil du modtage en hel måneds social media posts som du skal gennemse om godkende. Vi ændre de ting du ikke synes om og når du har godkendt poster vi for det på dine valgte social media kanaler. 

Hvor meget arbejde skal jeg selv ligge i det?

>

Vi er her for at spare dig for tid, men du skal evt. kunne levere billeder eller videoer til content såfremt du ikke har tilkøbt en Content Creation pakke. Vi forsøger så vidt muligt at minimere dit arbejde i det, men det kan være nødvendigt for bedst muligt resultat.

Kan jeg stadig selv poste på mine sociale medier?

>

Ja, det kan du. Vi opfordrer altid vores kunder til at tilføje deres eget content når der er brug for det. Det er op til dig hvor involveret du ønsker at være; hvis du har for travlt til at gøre noget ekstra på de sociale medier, så kan du slappe helt af og vide at vi tager os af dine kanaler.

Jeg vil gerne videresælge servicen til mine kunder

>

Du kan som bureau godt videresælge vores services dine kunder - det er en stor del af vores forretning. Vi tilbyder fuld white-labelled social media management service hvor du kan videresælge vores pakker til dine kunder med en markup. Alt du skal gøre er at kontakte os for at høre mere.

Hvilke sprog arbejder i med?

>

Vi kan lave posts på Dansk og Engelsk inhouse. Såfremt du ønsker andre sprog kan der komme et ekstra gebyr på. 

Laver i Instagram Reels/Tiktoks?

>

Ja, det gør vi. Vi kan skræddersy en pakke til dig alt efter hvilken slags Reels/TikToks der er tale om. Kontakt os for at høre nærmere.

Tag dine sociale medier til et nyt niveau

Lad os tage sig af dine sociale medier for en fast, lav månedlig pris.

Lavet af experter

Ingen binding

SoYou-SoMe-Logo-Medium

SoYou SoMe tage sig af jeres sociale medier for en fast månedlig pris. Kvalitetscontent postet til alle jeres sociale medier.
 

Tag jeres sociale medier til et ny niveau