Community management.

Community management er en vigtig del af social media strategien og det bliver kun vigtigere jo større din kundebase bliver.

Et brand opstår gennem forbrugeren

Få superfans gennem community management

Community management består af dine nuværende kunder, dem du gerne vil have fat i, og alle de mennesker der gerne vil interagere med dig direkte eller indirekte, online.

Men den kan også vendes om... Nemlig at du aktivt går efter de brands og kunder du gerne vil i kontakt med, og vise at du eksisterer på de sociale medier. 

Community management er det der sker efter din social media publicering. Det er tildels kundeservice, tildels at lytte til hvad der sker på nettet og tildels at være aktiv og engageret i diskussioner mv., der relaterer til dit brand. 

Med community management på de sociale medier kan du nå ud til kunder, der måske aldrig har hørt om dig, skabe stærkere relation blandt nuværende kunder og opnå brand paradis: SUPERFANS og loyale kunder.

En online demo, helt gratis

Bliv taget igennem vores proces med konkrete værktøjer og hør mere om hvordan vi arbejder.

Lad os skabe magi på de sociale medier, sammen!

Vi ved at der kan være mange ting at jonglerer med indenfor markedsføring, og det er derfor vi er her.

Så lad os hjælpe dig med, at få styr og struktur på dine sociale medier, så er konsekvent poster kvalitetscontent hver uge.

Lad os tage en snak og se hvordan vi kan arbejde sammen med dig.

Anja-soyousome

Anja Riis Petersen
Founder

Telefon: +45 40 10 80 88
E-mail: letsmeet@soyousome.dk