BOOK EN DEMO

Book et møde med os OG lær mere om HVORDAN VI KAN hjælpe dig MED dine sociale medier

Ofte STILLEDE spørgsmål

Hvad sker der når jeg har købt?

>

Når du valgt den plan du ønsker så vil du modtage et onboarding questionnaire som skal give os lidt flere detaljer. Du vil derefter blive ringet op af din social media manager som sørger for at alt er dækket.

Efter 7 dage vil du modtage en hel måneds social media posts som du skal gennemse om godkende. Vi ændre de ting du ikke synes om og når du har godkendt poster vi for det på dine valgte social media kanaler. 

Hvor meget arbejde skal jeg selv ligge i det?

>

Vi er her for at spare dig for tid, men du skal evt. kunne levere billeder eller videoer til content såfremt du ikke har tilkøbt en Content Creation pakke. Vi forsøger så vidt muligt at minimere dit arbejde i det, men det kan være nødvendigt for bedst muligt resultat.

Kan jeg stadig selv poste på mine sociale medier?

>

Ja, det kan du. Vi opfordrer altid vores kunder til at tilføje deres eget content når der er brug for det. Det er op til dig hvor involveret du ønsker at være; hvis du har for travlt til at gøre noget ekstra på de sociale medier, så kan du slappe helt af og vide at vi tager os af dine kanaler.

Jeg vil gerne videresælge servicen til mine kunder

>

Du kan som bureau godt videresælge vores services dine kunder - det er en stor del af vores forretning. Vi tilbyder fuld white-labelled social media management service hvor du kan videresælge vores pakker til dine kunder med en markup. Alt du skal gøre er at kontakte os for at høre mere.

Hvad er jeres afbestillingspolitik?

>

Du kan afbestille til enhver tid. Hvis du ønsker at annulere dit abonnement så bare smid en mail til din account manager og fortæl at du ønsker at stoppe abonnementet. På vores Social Media Management skal du dog informere os 30 dage inden fornyelse.

Hvilke sprog arbejder i med?

>

Vi kan lave posts på Dansk og Engelsk inhouse. Såfremt du ønsker andre sprog kan der komme et ekstra gebyr på. 

Laver i Instagram Reels/Tiktoks?

>

Ja, det gør vi. Vi kan skræddersy en pakke til dig alt efter hvilken slags Reels/TikToks der er tale om. Kontakt os for at høre nærmere.

Tag dine sociale medier til et nyt niveau

Lad os tage sig af dine sociale medier for en fast, lav månedlig pris.

Lavet af experter

Ingen binding

SoYou-SoMe-Logo-Medium

SoYou SoMe tage sig af jeres sociale medier for en fast månedlig pris. Kvalitetscontent postet til alle jeres sociale medier.
 

Tag jeres sociale medier til et ny niveau