[vc_row type="full-width-content" full_height="yes" css=".vc_custom_1543844111698{margin-bottom: 0px !important;padding-right: 5% !important;padding-left: 5% !important;background-color: #cae6df !important;}"][vc_column width="1/6"][/vc_column][vc_column width="3/6"][vc_custom_heading text="So, you wanna be social?
Vi har pakken til dig." font_container="tag:h1|font_size:80|text_align:left|line_height:1.1" use_theme_fonts="yes"][vc_column_text]Vi har specialiseret os i branding på de sociale medier og sørger for at dit content postes løbende, med den rigtige identitet.[/vc_column_text][button size="smallmedium_rd_bt" t_color="#ffffff" b_color="#22b4d8" b_hover_color="#125b8c"]Se vores pakker[/button][/vc_column][vc_column width="2/6"][/vc_column][/vc_row][vc_row type="full-width-content" full_height="yes" equal_height="yes" content_placement="top" css=".vc_custom_1543577219097{margin-bottom: 0px !important;padding-right: 5% !important;padding-left: 5% !important;background-color: #e9dde9 !important;}"][vc_column width="1/6"][vc_custom_heading text="SO — WHAT DO WE DO" use_theme_fonts="yes" el_class="vertical_text"][/vc_column][vc_column width="2/6"][vc_column_text]Vi er indfødte Københavnere, med en masse idéer og et stort gå-på-mod. Det har vi suppleret med passion og skabt et hold med en god blanding er kaos og struktur.

Nogle af analyserende og strategiske, og andre er kreative. Kun med det sammenspil kan vi skabe de bedste løsninger som passer til dit brand.

Vi er her for dig og vi er ret gode til, at omsætte dine sociale drømme til virkelighed og går all-in på at hjælpe dig mod større engagement, bedre content og en stærk relation til målgruppen.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="3/6"][/vc_column][/vc_row][vc_row type="full-width-content" full_height="yes" equal_height="yes" content_placement="top" css=".vc_custom_1543577809123{margin-bottom: 0px !important;padding-right: 5% !important;padding-left: 5% !important;background-color: #f3e866 !important;}"][vc_column width="1/6"][vc_custom_heading text="SO — WHO ARE WE" use_theme_fonts="yes" el_class="vertical_text"][/vc_column][vc_column width="2/6"][vc_column_text]Vi er en flok kreative strateger, alle med passion for at skabe brands der bliver genkendt og elsket af mennesker.

Vi er sat på jorden for at spare dig for tid og frustationer omkring de sociale medier, og give dit brand en rød tråd hele vejen rundt. Med et strategisk afsæt, er vores mål, at skabe opmærksomhed for dig, gennem visuelle virkemidler og en klar brandstemme.

Om du er en startup eller en etableret spiller der ønsker forandring, større kendskabsgrad eller markedsføring, så er vi her for at hjælpe dig nå det højste niveau af branding på de sociale medier og skabe en stærkere relation til dine kunder.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="3/6"][/vc_column][/vc_row][vc_row type="full-width-content" full_height="yes" equal_height="yes" content_placement="top" css=".vc_custom_1543844041490{margin-bottom: 0px !important;padding-right: 5% !important;padding-left: 5% !important;background-color: #a4a6d3 !important;}"][vc_column width="1/6"][vc_custom_heading text="SO — HOW MUCH" use_theme_fonts="yes" el_class="vertical_text"][/vc_column][vc_column width="5/6"][pricetable_sc pt_style="rd_pt_12" id="53"][/vc_column][/vc_row]